17 July 2015

Lyrics Of "Mad About You" From Movie - The Great Indian Butterfly (2010)

Mad About You
Mad About You
Lyrics Of Mad About You From Movie - The Great Indian Butterfly (2010): A pop song sung by Chrystal Farrel featuring Aamir Bashir, Sandhya Mridul, Koel Puri.

Singer: Chrystal Farrel
Music: Chrystal Farrel
Lyrics: Chrystal Farrel
Star Cast: Shibani Kashyap, Aamir Bashir, Sandhya Mridul, Koel Puri, Barry John.




Lyrics of "Mad About You"


tingles when you touch i love it all so much
when you come away i hate to feel this gay
never when you talk i love the way you walk
and when you kiss my ear just feeling you somewhere
mad about you mad about you
mad about you the silly things you do to me
cause i mad about you

i love a long sweet walks i wait for long talks
i love you put it nons and when you play on with my toes
i love it when we dance and dedicate the songs
i love to hold your hand and then roaming inside
mad about your voice mad about promises you make to me
coz i am mad about you mad about you
baby mad about you

when we are sitting face to face
and just talking all the ways
when your hand pushes mine i get shivering inside
when you feel to go home feel so long
i wait for the next time
there is no rush coz you are mine


Lyrics in Hindi (Unicode) of "मेड अबाउट यू"


टिंगल्स वेन यू टच आई लव इट ऑल सो मच
वेन यू कम अवे आई हेट टू फील दिस गेय
नवर वेन यू टाक आई लव द वे यू वाक
एंड वेन यू किस माई इअर जस्ट फीलिंग यू समवेयर
मेड अबाउट यू मेड अबाउट यू
मेड अबाउट यू द सिली थिंग्स यू डू टू मी
कॉज आय मेड अबाउट यू

आई लव अ लोंग स्वीट वाक्स आई वेट फॉर लॉन्ग टाक्स
आई लव यू पुट इत नोंस एंड वेन यू प्ले ओन विथ माई टेज़
आई लव इट वेन यू डांस एंड देदिकाते द सोंग्स
आई लव टू होल्ड योर हैण्ड एंड दन रो़मिंग इनसाइड
मेड अबाउट योर वोइस मेड अबाउट प्रोमिसेस यू मेक टू मी
काज आय मेड अबाउट यू मेड अबाउट यू
बेबी मेड अबाउट यू

वेन वी आर सिटिन्ग फेस टू फेस
एंड जस्ट टाकिंग ऑल द वेज
वेन योर हैण्ड पुशेस माइन आई गेट शिवेरिंग इंसाईड
वेन यू फील टू गो होम फील सो लॉन्ग
आई वेट फॉर दी नेक्स्ट टाईम
देयर इज़ सो रष कॉज यू आर माइन 

No comments:

Post a comment