30 January 2016

Lyrics Of "Excuse Me Girl (Ambarsariya)" From Album Excuse Me Girl (Ambarsariya) (2014)

Excuse Me Girl (Ambarsariya)
Excuse Me Girl (Ambarsariya)
A playful rock song sung by Sona Mohapatra, Reality Raj, Rekha Sawhney, Arjun featuring Arjun.

Singer: Sona Mohapatra, Reality Raj, Rekha Sawhney, Arjun
Music: Arjun
Lyrics: Arjun, Munna Dhiman, Reality Raj.





The video of this song is available on youtube at the official channel T-Series. This video is of 4 minutes 25 seconds duration.


Lyrics of "Excuse Me Girl (Ambarsariya)"


kabhi jo badal barse, main dekhu tujhe aankhein
this is for my ladies at the front, at the back
this is your song where you at, where you at
this is for my fellas at the crib, at the club
cruising with you boys, yeah, turn it turn it up

why you playing silly games
acting like we cannot be together
i know i give you them butterflies
when we see each other
i'll give you it all
if you would just let me be your lover
miss one of a kind
what's really been on your mind, wassup
excuse me girl, what’s your story
i just wanna get to know you better
wanna get to know you

gali mein maare phere, paas aane ko mere
gali mein maare phere, paas aane ko mere
i would do anything for you be
everything about you is so fascinatin'
ah give me 10 minutes of your time, babe
i know that you're shy
but i gotta see you smilin

ambarsariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
ambarsariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
teri maa ne bole hain mujhe teekhe se bol
teri maa ne bole hain mujhe teekhe se bol
jab se chadhi jawaani dhoondti dil da haani
jab se chadhi jawaani dhoondti dil da haani

we could be like romeo & juliet
ah why you playing hard to get, girl
what you see is what you get, with me
kabhi parakhta, kabhi parakhta
just give me somethin'
standing here every day under your balcony
i am never givin' up till i know your name
excuse me girl, what’s your story
i just wanna get to know you

ambersariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
ambersariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
teri maa ne bole hain mujhe teekhe se bol
teri maa ne bole hain mujhe teekhe se bol

this is for the ladies at the front, at the back
this is your song where you at, where you at
this is for my fellas at the crib, at the club
cruising with your boys, turn it turn it up

why you playing hard to get
acting like, you go find someone better
i made a promise
i'ma shelter you from any weather
i give you 21 flowers to show you
i'ma forever grateful
cause girl i will be eternally faithful to you

kabhi parakhta nain mere to kabhi parakhta tol
kabhi parakhta nain mere to kabhi parakhta tol
ambersariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
ambersariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
just give me somethin' girl
teri maa ne bole hain mujhe teekhe se bol
oh na na na
teri maa ne bole hain mujhe teekhe se bol
i just wanna get to know you
ambersariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
oh na na na
ambersariya mundeya ve kachchiya kaliya na tod
oh na na na, oh na na na
this is for my ladies at the front, at the back
this is your song where you at, where you at


Lyrics in Hindi (Unicode) of "एक्सक्युज़ मी गर्ल (अम्बरसरिया)"



कभी जो बदल बरसे, मैं देखू तुझे आँखे
दिस इज़ फॉर माय लेडीज एट दी फ्रंट, एट दी बेक
दिस इज़ योर सोंग वेर यू एट, वेर यू एट
दिस इज़ फॉर माय फेल्लास एट दी क्रिब, एट दी क्लब
क्रुइसिंग विथ यू बॉयज, येह, टर्न इट टर्न इट अप

व्हाई यू प्लेयिंग सिल्ली गेम्स
एक्टिंग लाइक वी कैननोट बी टूगेदर
आय नो आय गिव यू देम बटरफ्लाईज़
वेन वी सी इच अदर
आय विल गिव यू इट ऑल
इफ यू उड़ जस्ट लेट मी बी योर लवर
मिस वन ऑफ़ अ काइंड
व्हाट्स रियली बीन ऑन योर माइंड, वासअप
एक्सक्युज़ मी गर्ल, व्हाट्स योर स्टोरी
आय जस्ट वाना गेट टू नो यू बेटर
वाना गेट टू नो यू

गली मे मारे फेरे, पास आने को मेरे
गली मे मारे फेरे, पास आने को मेरे
आय उड़ डू एनीथिंग फॉर यू बी
एवरीथिंग अबाउट यू इज़ सो फेसीनेटी
अह गिव मी 10 मिनट्स ऑफ़ योर टाइम, बेब
आय नो देट यू आर शाय
बट आय गोट्टा सी यू स्माइलिंग

अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
तेरी माँ ने बोले हैं मुझे तीखे से बोल
तेरी माँ ने बोले हैं मुझे तीखे से बोल
जब से चढ़ी जवानी ढूंढती दिल दा हानि
जब से चढ़ी जवानी ढूंढती दिल दा हानि

वी कुड बी लाइक रोमियो एंड जूलिएट
अह व्हाई यू प्लेयिंग हार्ड टू गेट, गर्ल
व्हाट यू सी इज़ व्हाट यू गेट, विथ मी
कभी परखता, कभी परखता
जस्ट गिव मी समथिंग
स्टैंडिंग हियर एवेरी डे अंडर योर बालकनी
आय एम नेवर गिविन अप टिल आय नो योर नेम
एक्सक्युज़ मी गर्ल, व्हाट्स योर स्टोरी
आय जस्ट वाना गेट टू नो यू

अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
तेरी माँ ने बोले हैं मुझे तीखे से बोल
तेरी माँ ने बोले हैं मुझे तीखे से बोल

दिस इज़ फॉर माय लेडीज एट दी फ्रंट, एट दी बेक
दिस इज़ योर सोंग वेर यू एट, वेर यू एट
दिस इज़ फॉर माय फेल्लास एट दी क्रिब, एट दी क्लब
क्रुइसिंग विथ यू बॉयज, टर्न इट टर्न इट अप

व्हाई यू प्लेयिंग हार्ड तो गेट
एक्टिंग लाइक, यू गो फाइंड समवन बेटर
आय मेड अ प्रॉमिस
आय मा शेल्टर यू फ्रॉम एनी वेदर
आय गिव यू 21 फ्लावर्स टू शो यू
आय माँ फॉरएवर ग्रेटफुल
कॉज गर्ल आय विल बी एटर्नल्ली फैथफुल टू यू

कभी परखता नैन मेरे तो कभी परखता तोल
कभी परखता नैन मेरे तो कभी परखता तोल
अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
जस्ट गिव मी समथिंग
तेरी माँ ने बोले हैं मुझे तीखे से बोल
ओह ना ना ना
तेरी माँ ने बोले हैं मुझे तीखे से बोल
आय जस्ट वाना गेट टू नो यू
अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
ओह ना ना ना
अम्बरसरिया मुंडेया वे कच्चियाँ कलियाँ ना तोड़
ओह ना ना ना, ओह ना ना ना
दिस इज़ फॉर माय लेडीज एट दी फ्रंट, एट दी बेक
दिस इज़ योर सोंग वेर यू एट, वेर यू एट

No comments:

Post a comment