17 May 2015

Lyrics Of "Jackpot Jeetna" From Movie - Jackpot (2013)

Jackpot Jeetna
Jackpot Jeetna
Lyrics Of Jackpot Jeetna From Jackpot (2013): A pop song sung by Sunidhi Chauhan featuring Sunny Leone & Sachiin Joshi.

Singer: Sunidhi Chauhan
Music: Sridevi Keshavan, Janaka Atugoda
Lyrics: Kaizad Gustad, Sridevi Keshavan
Star Cast: Sunny Leone, Sachiin Joshi, Naseeruddin Shah.




The video of this song is available on youtube at the official channel T-Series. This video is of 2 minutes 17 seconds duration.


Lyrics of "Jackpot Jeetna"


all eyes on you sweet gambler
you live ice on the table big player
your lies full of game sweet sinner
you bet your heart like a winner
one pay, two pay, three of the kind
get it straight, flush the floor and bring the house down
burn it down baby, burn it down
taste the rush you all in jack
jackpot jeetna, jackpot jeetna
jackpot jeetna, jackpot jeetna

jaane kya hai hona, kya baat hai
iss raat ke pehlu me ek aur raat hai
kashmakash hai thodi har daanv me
kyun hai sawaar do naav me
one pay, two pay, three of the kind
get it straight, flush the floor and bring the house down
burn it down baby, burn it down
taste the rush you all in jack
jackpot jeetna, jackpot jeetna
jackpot jeetna, jackpot jeetna

nazre hain tum par o juaari
naseeb me likhi hai jo baazi
yahaan pockets full of gold and paper
jeeto shaan se o sikander
one pay, two pay, three of the kind
get it straight, flush the floor and bring the house down
burn it down baby, burn it down
taste the rush you all in jack
jackpot jeetna, jackpot jeetna yeah
jackpot jeetna yei, jackpot jeetna

Lyrics in Hindi (Unicode) of "जैकपोट जीतना"


आल आईज ऑन यू स्वीट गैम्बलर
यू लाइव आइस ऑन दी टेबल बिग प्लेयर
योर लाइज फुल ऑफ़ गेम स्वीट सिन्नर
यू बेट योर हार्ट लाइक अ विनर
वन पे, टू पे, थ्री ऑफ़ दी काइंड
गेट इट स्ट्रेट, फ्लश दी फ्लोर एंड ब्रिंग दी हाउस डाउन
बर्न इट डाउन बेबी, बर्न इट डाउन
टेस्ट दी रश यू आल इन जैक
जैकपोट जीतना, जैकपोट जीतना
जैकपोट जीतना, जैकपोट जीतना

जाने क्या हैं होना, क्या बात हैं
इस रात के पहलु में एक और रात हैं
कश्मकश हैं थोड़ी हर दांव में
क्यों हैं सवार दो नाव में
वन पे, टू पे, थ्री ऑफ़ दी काइंड
गेट इट स्ट्रेट, फ्लश दी फ्लोर एंड ब्रिंग दी हाउस डाउन
बर्न इट डाउन बेबी, बर्न इट डाउन
टेस्ट दी रश यू आल इन जैक
जैकपोट जीतना, जैकपोट जीतना
जैकपोट जीतना, जैकपोट जीतना

नज़रे हैं तुम पर ओ जुआरी
नसीब में लिखी हैं जो बाज़ी
यहाँ पॉकेट्स फुल ऑफ़ गोल्ड एंड पेपर
जीतो शान से ओ सिकंदर
वन पे, टू पे, थ्री ऑफ़ दी काइंड
गेट इट स्ट्रेट, फ्लश दी फ्लोर एंड ब्रिंग दी हाउस डाउन
बर्न इट डाउन बेबी, बर्न इट डाउन
टेस्ट दी रश यू आल इन जैक
जैकपोट जीतना, जैकपोट जीतना येह
जैकपोट जीतना येई, जैकपोट जीतना

No comments:

Post a Comment