17 December 2015

Lyrics Of "I Know You Want It" From Latest Album - I Know You Want It - Sheila Ki Jawani (2015).

I Know You Want It
I Know You Want It
Sheila Ki Jawani is recreated by Arjun was originally sung by Vishal Dadlani, Sunidhi Chauhan.

Singer: Arjun
Music: Vishal Shekhar, Arjun
Lyrics: Vishal Dadlani, Arjun






The video of this song is available on YouTube at the official channel T-Series. This video is of 4 minutes 38 seconds duration.

Lyrics of "I Know You Want It"


i know you want it but
you are never gonna get it
cos she is hot like an indian princess
she knows she got it and
she knows you wanna have it
but she only wanna kick it with the rich list
girl you have got me fantasizing
and that sexy dress is driving me wild
you set my world on fire darling

whats your name tell me whats your name baby
whats your name tell me whats your name
her name is sheila, sheila ki jawani
she is too sexy for you
and you better remember that
her name is sheila, sheila ki jawani
she is too sexy for you
and you better remember that

she is dancing real slow
she makes it look easy
she makes it look so so good
you have got to stop teasing me
girl i m tryna be a gentleman
but you are making it so hard for me
i cant get your body out of my mind
i m like an animal waiting to freak

she is looking to the left
she is looking to the right
it doesnt even matter where she looks
she is just so fine
you are just so fine baby
and i had do anything to make you mine

whats your name tell me whats your name baby
whats your name tell me whats your name
her name is sheila, sheila ki jawani
she is too sexy for you
and you better remember that
her name is sheila, sheila ki jawani
she is too sexy for you
and you better remember that

i know you want it
you are never gonna get it
you got your swag on point
but you are still missing
you think you are balling
you may know a lot of women
and some of them are fine but
they are nothing like this killer
she tastes like cinnamon
finest little specimen
this particular female
got my head spinning

she is looking left, she is looking right
it doesn't even matter where she looks
her name is sheila, sheila ki jawani
she is too sexy for you
and you better remember that
she is dancing real slow
she makes it look easy
she makes it look so so good
you have got to stop teasing me
i know you want it


Lyrics in Hindi (Unicode) of "आय नो यू वांट इट"


आई नो यू वांट इट बट
यू आर नेवर गोंना गेट इट
कॉज शी इज़ हॉट लाइक अन इंडियन प्रिंसेस
शी नॉज़ शी गोट इट एंड
शी नॉज़ यू वाना हैव इट
बट शी ओनली वाना किक इट विथ दी रिच लिस्ट
गर्ल यू हेव गोट मी फेंटसायजिंग
एंड देट सेक्सी ड्रेस इज़ ड्राइविंग मे वाइल्ड
यू सेट माय वर्ल्ड ऑन फायर डार्लिंग

वाट्स योर नेम टेल मी वाट्स योर नेम बेबी
वाट्स योर नेम टेल मी वाट्स योर नेम
हर नेम इज़ शीला, शीला की जवानी
शी इज़ टू सेक्सी फॉर यू
एंड यू बेटर रिमेम्बर देट
हर नेम इज़ शीला, शीला की जवानी
शी इज़ टू सेक्सी फॉर यू
एंड यू बेटर रिमेम्बर देट

शी इज़ डांसिंग रियल स्लो
शी मेक्स इट लुक इजी
शी मेक्स इट लुक सो सो गुड
यू हेव गोट टू स्टॉप टीसिंग मी
गर्ल आय एम ट्रिना बी अ जेंटलमैन
बट यू आर मेकिंग इट सो हार्ड फॉर मी
आय कान्ट गेट योर बॉडी आउट ऑफ़ माय माइंड
आय एम लाइक एन एनिमल वेटिंग टू फ्रिक

शी इज़ लूकिंग टू दी लेफ्ट
शी इज़ लूकिंग टू दी राईट
इट डस नॉट इवन मेटर वेर शी लुक्स
शी इज़ जस्ट सो फाइन
यू आर जस्ट सो फाइन बेबी
एंड आय हेड डू एनीथिंग टू मेक यू माइन

वाट्स योर नेम टेल मी वाट्स योर नेम बेबी
वाट्स योर नेम टेल मी वाट्स योर नेम
हर नेम इज़ शीला, शीला की जवानी
शी इज़ टू सेक्सी फॉर यू
एंड यू बेटर रिमेम्बर देट
हर नेम इज़ शीला, शीला की जवानी
शी इज़ टू सेक्सी फॉर यू
एंड यू बेटर रिमेम्बर देट

आय नो यू वांट इट
यू आर नेवर गोंना गेट इट
यू गोट योर स्वेग ऑन पॉइंट
बट यू आर स्टील मिस्सिंग
यू थिंक यू आर बल्लिंग
यू मे नो अ लोट ऑफ़ वुमन
एंड सम ऑफ़ देम आर फाइन बट
दे आर नथिंग लाइक दिस किलर
शी टेस्टेस लाइक सिनेमन
फाइनेस्ट लिटिल स्पेसिमेन
दिस पर्टिकुलर फीमेल
गोट माय हेड स्पिन्निंग

शी इज़ लूकिंग लेफ्ट, शी इज़ लूकिंग राईट
इट डस नॉट इवन मेटर वेर शी लुक्स
हर नेम इज़ शीला, शीला की जवानी
शी इज़ टू सेक्सी फॉर यू
एंड यू बेटर रिमेम्बर देट
शी इज़ डांसिंग रियल स्लो
शी मेक्स इट लुक इजी
शी मेक्स इट लुक सो सो गुड
यू हेव गोट टू स्टॉप टीसिंग मी
आय नो यू वांट इट

No comments:

Post a comment