17 December 2015

Lyrics Of "Mai Aur Tum" From Latest Album - Main Aur Tum (2015).

Mai Aur Tum
Mai Aur Tum
A sad love song sung by Zack Knight, music composed by Himesh Reshammiya, Zack Knight.

Singer: Zack Knight 
Music: Himesh Reshammiya, Zack Knight
Lyrics: Sameer, Zack Knight
Featuring: Zack Knight





The video of this song is available on YouTube at the official channel T-Series. This video is of 3 minutes 24 seconds duration.

Lyrics of "Mai Aur Tum"


dard dilon ke kam ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate

dont play around, cant you see it
how everyone knows about you and me
jaane kyun itni haseen hai
you are breaking my heart in them skinny jeans
no we dont need luck to win the lottery
p-p-pocket full of love girl just wait and see
how can we be losing if we are winning babe
so stay right here and dont let go
dil tod na mainu apna le, you already know
duniya de ghama nu bhula ke
main aur tum agar hum ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate

lets turn this around, make it easy
how long we gon b creeping in and out the house
hum dono ki yehi taqdeer hai
there will never be an us if we dont do this now
no we dont need luck to win the lottery
p-p-pocket full of love girl just wait and see
how can we be losing if we are winning babe
so stay right here and dont let go
dil tod na mainu apna le, you already know
duniya de ghama nu bhula ke
main aur tum agar hum ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate

i know you will wait for me girl
dont know how long we got but we will make it work
you left me once so love me twice till it hurts
love me love me tonight, love me tonight
cause you were made to be loved
there aint no science your my angel on earth
you left me once so kiss my twice till it burns
love me love me tonight, love me tonight
dil tod na mainu apna le, you already know
duniya de ghama nu bhula ke
main aur tum agar hum ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate
door wo saare bharam ho jaate
main aur tum gar hum ho jate
main aur tum gar hum ho jate

we were united, then united we stand
it all would be simple
girl if you would be mine
kitne haseen aalam ho jaate
main aur tum gar hum ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate
main aur tum agar hum ho jaate


Lyrics in Hindi (Unicode) of "मैं और तुम"


दर्द दिलों के कम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते

डोन्ट प्ले अराउंड, कैन्ट यू सी इट
हाउ एवरीवन नॉज़ अबाउट यू एंड मी
जाने क्यूँ इतनी हसीं हैं
यू आर ब्रेकिंग माय हार्ट इन देम स्किनी जीन्स
नो वी डोन्ट नीड लक टू विन दी लाटरी
प-प-पॉकेट फुल ऑफ़ लव गर्ल जस्ट वेट एंड सी
हाउ कैन वी बी लोसिंग इफ वी आर विन्निंग बेब
सो स्टे राईट हियर एंड डोन्ट लेट गो
दिल तोड़ ना मेनू अपना ले, यू आलरेडी नो
दुनिया दे ग़मा नु भुला के
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते

लेट्स टर्न दिस अराउंड, मेक इट इजी
हाउ लॉन्ग वी गोन बी क्रीपिंग इन एंड आउट दी हाउस
हम दोनों की यही तक़दीर हैं
देर विल नेवर बी एन अस इफ वी डोन्ट डू दिस नाव
नो वी डोन्ट नीड लक टू विन दी लाटरी
प-प-पॉकेट फुल ऑफ़ लव गर्ल जस्ट वेट एंड सी
हाउ कैन वी बी लोसिंग इफ वी आर विन्निंग बेब
सो स्टे राईट हियर एंड डोन्ट लेट गो
दिल तोड़ ना मेनू अपना ले, यू आलरेडी नो
दुनिया दे ग़मा नु भुला के
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते

आय नो यू विल वेट फॉर मी गर्ल
डोन्ट नो हाउ लॉन्ग वी गोट बट वी विल मेक इट वर्क
यू लेफ्ट मी वन्स सो लव मी ट्वाइस टिल इट हर्ट्स
लव मी लव मी टुनाइट, लव मी टुनाइट
कॉज यू वर मेड टू बी लव्ड
देट एन्ट नो साइंस योर माय एंजेल ऑन अर्थ
यू लेफ्ट मी वन्स सो किस मी ट्वाइस टिल इट बर्न्स
लव मी लव मी टुनाइट, लव मी टुनाइट
दिल तोड़ ना मेनू अपना ले, यू आलरेडी नो
दुनिया दे ग़मा नु भुला के
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते
दूर वो सारे भरम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते

वी वर यूनाइटेड. देन यूनाइटेड वी स्टैंड
इट ऑल उड़ बी सिंपल
गर्ल इफ यू उड़ बी माइन
कितने हसीं आलम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते
मैं और तुम अगर हम हो जाते

No comments:

Post a comment