18 February 2016

Lyrics Of "Party By Fazilpuria" From Latest Album - Party By Fazilpuria (2016).

Party By Fazilpuria
Party By Fazilpuria
A party song sung by Fazilpuria featuring him in song video.

Singer: Fazilpuria
Music: Sachh Acme
Lyrics: Lil Golu, Kumaar
Features: Fazilpuria






The video of this song is available on YouTube at the official channel T-Series. This video is of 3 minutes 45 seconds duration.

Lyrics of "Party By Fazilpuria"


party by fazilpuria, baby sea side
party by fazilpuria, baby sea side
party rakh li hai ghar se door o baby sea side
party rakh li hai ghar se door
hai private swimming pool mera, pool mera
usme tairen hain russian girls
yaha saari dance dikhari hai, gori kamar hilaari hai
saari dance dikhari hai, gori kamar hilaari hai
baby mai jhoot bolu toh, baby mai jhoot bolu toh
toh kaate kaala kauwa, main nachu pee ke pauwa
toh kaate kaala kauwa, oh baby give me pauwa
party by fazilpuria, party by fazilpuria

re island pe party hori, party fazilpuria ki
chhoriya manga rakhi hai ghani nashe ki pudiya si
re pisa bohat ae bohat ae, thok rakhi ae duniya ki
aaja bhai tanne dava du pucchi valaiyati gudiya ki
bhai meri aankh kharab hai ke tanne bhi nazar aari se
bheegi bheegi nikar me chhoriya mandarari se
ek baanth ki skirt pehre vaa bhi niche ja rahi se
upar se yu vehki, niche te kyun bhari se
paisa roj kitna phuku, khatam hone ka naam na lera
mere durre kitna pisa, baby manne khud na bera
manne shok se roj fresh choriyan dachan ka
manne shok se baby pauwa pi ke naachan ka
party by fazilpuria, party by fazilpuria

dhire dhire ghar ke darwaze band hote jaare se
sabne bera se, sab ke karna chahre se
daru sabne chadh rakhi hai, mud banana chahre se
ding dong karna chahre se, ding dong karna chahre se
chhoriya main sabne ajj tittar bittar kar du
jo naa tu mujhse hora, wo pauwa pee ke kar dunga
koi bhi aaye jaye, mujhse koi misan jaye
sadne wale sun saale tittar bittar kar dunga
party by fazilpuria

Lyrics in Hindi (Unicode) of "पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया"


पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया, बेबी सी साइड
पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया, बेबी सी साइड
पार्टी रख ली हैं घर से दूर ओ बेबी सी साइड
पार्टी रख ली हैं घर से दूर
हैं प्राइवेट स्विमिंग पूल मेरा, पूल मेरा
उसमे तैरन हैं रशियन गर्ल्स
यहाँ सारी डांस दिखारी हैं, गोरी कमर हिलारी हैं
सारी डांस दिखारी हैं, गोरी कमर हिलारी हैं
बेबी मैं झूठ बोलू तो, बेबी मैं झूठ बोलू तो
तो काटे काला कौवा, मैं नाचू पी के पौवा
तो काटे काला कौवा, ओ बेबी गिव मी पौवा
पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया, पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया

रे आइलैंड पे पार्टी होरी, पार्टी फ़ाज़िलपुरिया की
छोरियाँ मंगा रखी हैं घनी नशे की पुडिया सी
रे पिसा बहोत ऐ बहोत ऐ, ठोक रखी ऐ दुनिया की
आजा भाई तन्ने दवा दू पूछी वलैयती गुडिया की
भाई मेरी आँख ख़राब हैं के तन्ने भी नज़र आरी से
भीगी भीगी निकर में छोरियाँ मंडरारी से
एक बाँथ की स्कर्ट पहरे वा भी निचे जा रही से
ऊपर से यु वेहकी, निचे ते क्यूँ भारी से
पैसा रोज कितना फुकु, ख़तम होने का नाम ना लेरा
मेरे दुर्रे कितना पिसा, बेबी मन्ने खुद ना बेरा
मन्ने शोक से रोज फ्रेश छोरियाँ दचन का
मन्ने शोक से बेबी पौवा पि के नाचन का
पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया, पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया

धीरे धीरे घर के दरवाज़े बंद होते जारे से
सबने बेरा से, सब के करना चाहरे से
दारू सबने चढ़ रखी हैं, मुड बनाना चाहरे से
डिंग डाँग करना चाहरे से, डिंग डाँग करना चाहरे से
छोरियाँ मैं सबने अज्ज तित्तर बित्तर कर दू
जो ना तू मुझसे होरा, वो पौवा पी के कर दूंगा
कोई भी आये जाए, मुझसे कोई मिसन जाए
सड़ने वाले सुन साले तित्तर बित्तर कर दूंगा
पार्टी बाय फ़ाज़िलपुरिया

5 comments: