10 February 2016

Lyrics Of "Wild Wild" From Movie - W (2014)

Wild Wild
Wild Wild
A dance song sung by Hiral Brahmbhatt, Armaan Malik, Amal Malik and music composed by Daboo Malik.

Singer: Hiral Brahmbhatt, Armaan Malik, Amal Malik
Music: Daboo Malik
Lyrics: Daboo Malik
Star Cast: Leeza Mangaldas, Raaj Singh Arora, Lezlie Tripathy, Danish Pandor, Sonal Giani, Meer Ali, Gagan Sharma.




The video of this song is available on youtube at the official channel of Sony Music India. This video is of 1 minutes 30 seconds duration.

Lyrics of "Wild Wild"



wild wild
this party is gone wild wild
then everybody is wild wild
you got to go wild wild
lets go wild wild
josh bhi jasba bhi
thode se ache hai
or thode se bad bhi
showk jo hai jasba bhi
hain thode se bad bhi
thode se ache hai
or thode se bad bhi

wild wild
this party is gone wild wild
then everybody is wild wild
you gotta go wild wild
lets go wild wild
do what your heart says
there is one wild now
dunia jo bhi bole jisko
give a damn now

do what your heart says
there is one wild now
dunia jo bhi bole jisko
give a damn now
everybody live this party
and end the night away
fucking driving smoke into
chal kuch to wild karein

wild wild
this party is gone wild wild
then everybody is wild wild
you gotta go wild wild

there is a space where my
heart has been
she got my heart in the atmos
you and me forever work
as love is wild
its time to go, as love is wild

everybody just move your body
and shake the move and just go wild
everybody just move your body
and shake the move and just go wild
everybody just move your body
everybody just move your body
everybody just move your body
shake the move and just go wild

wild wild
this party is gone wild wild
then everybody is wild wild
you got to go wild wild
lets go wild wild


Lyrics in Hindi (Unicode) of "वाइल्ड वाइल्ड"




वाइल्ड वाइल्ड
दिस पार्टी इस गौन वाइल्ड वाइल्ड
देंन एवरीबॉडी इज़ वाइल्ड वाइल्ड
यू गौट टू गो वाइल्ड वाइल्ड
लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड
जोश भी जस्बा भी
थोड़े से अच्छे हैं
हैं थोड़े से बैड भी
शौक जो है जस्बा भी
हैं थोड़े से बैड भी
थोड़े से अच्छे हैं
और थोड़े से बैड भी

वाइल्ड वाइल्ड
दिस पार्टी इस गौन वाइल्ड वाइल्ड
देंन एवरीबॉडी इस वाइल्ड वाइल्ड
यू गौट तू गो वाइल्ड वाइल्ड
लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड
डू वाट यौर हर्ट सेज़
लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड नाव
दुनिया जो भी बोले जिसको
गिव ए डैम नाऊ

डू वाट यौर हर्ट सेज़
देयर इज़ वन वाइल्ड नाऊ
दुनिया जो भी बोले जिसको
गिव ए डैम नाऊ
एवरीबॉडी लिव दिस पार्टी
एंड एण्ड द नाईट अवे
फक्किन डॉइविंग स्मोक इंटो
चल कुछ तो वाइल्ड करें

वाइल्ड वाइल्ड
दिस पार्टी इस गोंना वाइल्ड वाइल्ड
देंन एवरीबॉडी इस वाइल्ड वाइल्ड
यू गोट तू गो वाइल्ड वाइल्ड

देयर इज़ अ स्पेस वेयर माई
हार्ट हेज़ बीन
शी गौट माई हर्ट इन द अत्मोस
यू एंड मी फोरेवर वर्क
एज़ लव इज़ वाइल्ड
इट्स टाइम टू गो,एज़ लव इज़ वाइल्ड

एवरीबॉडी जस्ट मूव यौर बॉडी
एंड शेक द मूव एंड जस्ट गो वाइल्ड
एवरीबॉडी जस्ट मूव यौर बॉडी
एंड शेक द मूव एंड जस्ट गो वाइल्ड
एवरीबॉडी जस्ट मूव यौर बॉडी
एवरीबॉडी जस्ट मूव यौर बॉडी
एवरीबॉडी जस्ट मूव यौर बॉडी
एंड शेक द मूव एंड जस्ट गो वाइल्ड

वाइल्ड वाइल्ड
दिस पार्टी इस गौन वाइल्ड वाइल्ड
देंन एवरीबॉडी इस वाइल्ड वाइल्ड
यू गौट टू गो वाइल्ड वाइल्ड
लेट्स गो वाइल्ड वाइल्ड

No comments:

Post a comment