13 August 2016

Lyrics Of "Sherni" From Latest Album - Sherni (2016)

Sherni
Sherni
A rock song sung, composed and written by Hard Kaur featuring her in song video.

Singer: Hard Kaur
Music: Hard Kaur
Lyrics: Hard Kaur
Features: Hard Kaur






The video of this song is available on YouTube at the channel HardKaurWorld. This video is of 3 minutes 55 seconds duration.

Lyrics of "Sherni"


sherni hai, sherni hai, sherni hai jatti
bol diya so bol diya, main piche nahi hatti
aankh mila lo aur tuda lo free me apni haddi
i am a champion
sherni hai, sherni hai, sherni hai jatti
bol diya so bol diya, main piche nahi hatti
aankh mila lo aur tuda lo free me apni haddi
i am a champion
k i a, k i a, i got too much swagger in my dna
k i a, k i a, i got too much swagger in my dna

oh yes oh yes oh yes i am gonna get this poppin
let them know hk is gonna come down, only like assassin
killing beats like chucky is bride
i murder them i am laughing
i only say coz talk for real, no dabble boy no bragging
fcp like screensavers, i wake them up like bad neighbours
yeah i know i am glamurous
dont trust me boy, i got mean behaviour
never acting phoney, i take care of my nony
any rappers wanna f**k with me
so would not you come and show me
k i a, k i a, i got too much swagger in my dna
k i a, k i a, i got too much swagger in my dna
sherni hai, sherni hai, sherni hai jatti
bol diya so bol diya, main piche nahi hatti
aankh mila lo aur tuda lo free me apni haddi
i am a champion

k i a, i got that do or die attitude
if you got a problem with that, it aint my problem
people say hard kaur we respect you, today kids in the game
i am motherf*c*ing legend like apocalypse
aint there no one after this, i rule this is my dominance
i got way too much confidence, i am proud of this
i am number 1, f*ck you up dont need a gun
better put that mike down son
this is hip-hop extortion so run boy run
better fear, still killing it, year after year
dj loves me like a pioneer, yes i am the guaranteer
rap from the soul like so sincere
make fake mc’s wanna disappear
always give that good shit for your ear
my name is hard kaur and i am staying here, you hear
k i a, k i a, i got too much swagger in my dna
k i a, k i a, i got too much swagger in my dna

sherni hai, sherni hai, sherni hai jatti
bol diya so bol diya, main piche nahi hatti
aankh mila lo aur tuda lo free me apni haddi
i am a champion
sherni hai, sherni hai, sherni hai jatti
bol diya so bol diya, main piche nahi hatti
aankh mila lo aur tuda lo free me apni haddi
i am a champion


Lyrics in Hindi (Unicode) of "शेरनी"


शेरनी हैं, शेरनी हैं, शेरनी हैं जट्टी
बोल दिया सो बोल दिया, मैं पीछे नहीं हटती
आँख मिला लो और तुड़ा लो फ्री में अपनी हड्डी
आय एम् अ चैंपियन
शेरनी हैं, शेरनी हैं, शेरनी हैं जट्टी
बोल दिया सो बोल दिया, मैं पीछे नहीं हटती
आँख मिला लो और तुड़ा लो फ्री में अपनी हड्डी
आय एम् अ चैंपियन
के आय ए, के आय ए, आय गोट टू मच स्वैगर इन माय डीएनए
के आय ए, के आय ए, आय गोट टू मच स्वैगर इन माय डीएनए

ओ यस ओ यस ओ यस आय एम् गोंना गेट दिस पोप्पिं
लेट देम नॉ एचके इज़ गोंना डाउन, ओनली लाइक अस्सस्सिन
किल्लिंग बीट्स लाइक चक्की इज़ ब्राइब
आय मर्डर देम आय एम् लाफिंग
आय ओनली से कॉज़ टॉक फॉर रियल, नॉ डब्ब्ले बॉय नॉ ब्रग्गिंग
एफसीपी लाइक स्क्रीनसेवर्स, आय वेक देम अप लाइक बेड नेबर्स
येह आय नॉ आय एम् ग्लैमरस
डोंट ट्रस्ट मी बॉय, आय गोट मीन बिहेवियर
नेवर एक्टिंग फोनी, आय टेक केयर ऑफ़ माय नोनी
एनी रैपर्स वाना ** विथ मी
सो उड नोट यू कम एंड शो मी
के आय ए, के आय ए, आय गोट टू मच स्वैगर इन माय डीएनए
के आय ए, के आय ए, आय गोट टू मच स्वैगर इन माय डीएनए
शेरनी हैं, शेरनी हैं, शेरनी हैं जट्टी
बोल दिया सो बोल दिया, मैं पीछे नहीं हटती
आँख मिला लो और तुड़ा लो फ्री में अपनी हड्डी
आय एम् अ चैंपियन

के आय ए, आय गोट डू ओर डाई एटीट्युड
इफ यू गोट अ प्रॉब्लम विथ देट, इट एन्ट माय प्रॉब्लम
पीपल से हार्ड कौर वी रिस्पेक्ट यू, टुडे किड्स इन दी गेम
आय एम् मदर*** लीजेंड लाइक अपोकालिप्स
एन्ट देर नॉ वन अफ्टर दिस, आय रूल दिस इज़ माय डोमिनांस
आय गोट वे टू मच कॉन्फिडेंस, आय एम् प्राउड ऑफ़ दिस
आय एम् नंबर वन, ** यू अप डोंट नीड अ गन
बेटर पुट देट माइक डाउन सों
दिस इज़ हिप-हॉप एक्सटोरशन सो रन बॉय रन
बेटर फियर, स्टील किल्लिंग इट, इयर अफ्टर इयर
डीजे लव्स मी लाइक अ पायनियर, यस आय एम् दी गारंटीयर
रैप फ्रॉम दी सोल लाइक सो सिनसियर
मेक फेक एमसी'ज़ वाना डिसअपीयर
ऑलवेज गिव देट गुड शिट फॉर योर एअर
माय नेम इज़ हार्ड कौर एंड आय एम् स्टेइंग हियर, यू हियर
के आय ए, के आय ए, आय गोट टू मच स्वैगर इन माय डीएनए
के आय ए, के आय ए, आय गोट टू मच स्वैगर इन माय डीएनए

शेरनी हैं, शेरनी हैं, शेरनी हैं जट्टी
बोल दिया सो बोल दिया, मैं पीछे नहीं हटती
आँख मिला लो और तुड़ा लो फ्री में अपनी हड्डी
आय एम् अ चैंपियन
शेरनी हैं, शेरनी हैं, शेरनी हैं जट्टी
बोल दिया सो बोल दिया, मैं पीछे नहीं हटती
आँख मिला लो और तुड़ा लो फ्री में अपनी हड्डी
आय एम् अ चैंपियन

No comments:

Post a comment