17 December 2015

Lyrics Of "Sun Jara" From Latest Album - Just Listen (Sun Zara) (2015)

Sun Jara
Sun Jara
Beautiful love recreated and song sung by Jayden & Swaati originally sung by Sonu nigam from movie "Lucky - No Time For Love".

Singer: Jayden, Swaati
Music: Adnan Sami, Jayden
Lyrics: Sameer, Jayden





The video of this song is available on YouTube.


Lyrics of "Sun Jara"


i wanna see the stars write down
and i know what kinda girl you are
still loving me and i love you babe
the way i see you look at me
your eyes and lips all over me
just meet into my fantasies, of loving you
soniye sun zara, soniye sun zara
sun zara soniye sun zara
aaj khamoshiyo se aa rahi hai sada
dhadkane hai deewani
dil bhi kuch keh raha hai

sun zara soniye sun zara
sun zara soniye sun zara
our love is true and you should know
i told the way say my name
there tears i see, when you see me home
the way i see you look at me
your eyes and lip all over me
just meet into my fantasies of loving you
soniye sun zara, soniye sun zara
sun zara soniye sun zara

cant you hear my heart take for you
for you i m saving all my dreams
for you i m saving all my love
for you i will give everything i have
i m giving my you life and your heart
soniye sun zara, soniye sun zara
sun zara soniye sun zara
aaj khamoshiyo se aa rahi hai sadaa
dhadkane hai deewani
dil bhi kuch keh raha hai

sun zara
sun zara soniye sun zara
sun zara soniye sun zara
sun zara soniye sun zara
sun zara soniye sun zara
sun zara


Lyrics in Hindi (Unicode) of "सुन ज़रा"


आय वाना सी दी स्टार्स राईट डाउन
एंड आय नो व्हाट किंडा गर्ल यू आर
स्टील लविंग मी एंड आय लव यू बेब
दी वे आय सी यू लुक एट मी
योर आईज एंड लिप्स ऑल ओवर मी
जस्ट मीत इनटू माय फेन्टसीज़, ऑफ़ लविंग यू
सोनिये सुन ज़रा, सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
आज खामोशियों से आ रही हैं सदा
धडकने हैं दीवानी
दिल भी कुछ कह रहा हैं

सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
आवर लव इज़ ट्रू एंड यू शुड नो
आय टोल्ड दी वे से माय नेम
देर टीयर्स आय सी, व्हेन यू सी मी होम
दी वे आय सी यू लुक एट मी
योर आईज एंड लिप ऑल ओवर मी
जस्ट मीत इनटू माय फेन्टसीज़ ऑफ़ लविंग यू
सोनिये सुन ज़रा, सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा

कान्ट यू हियर माय हार्ट टेक फॉर यू
फॉर यु आय एम सेविंग ऑल माय ड्रीम्स
फॉर यु आय एम सेविंग ऑल माय लव
फॉर यू आय विल गिव एवरीथिंग आय हेव
आय एम गिविंग माय यू लाइफ एंड योर हार्ट
सोनिये सुन ज़रा, सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
आज खामोशियों से आ रही हैं सदा
धडकने हैं दीवानी
दिल भी कुछ कह रहा हैं

सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा सोनिये सुन ज़रा
सुन ज़रा

No comments:

Post a comment