18 December 2015

Lyrics Of "You And Me (Teri Galliyan)" From Latest Album - You And Me - Teri Galliyan (2015)

You And Me (Teri Galliyan)
You And Me (Teri Galliyan)
Nice romantic song recreated and sung by Ankit Tiwari, Kabuki Khanna, Vaibhav Saxena.

Singer: Ankit Tiwari, Kabuki Khanna, Vaibhav Saxena.
Music: Ankit Tiwari, Vaibhav Saxena.
Lyrics: Manoj Muntashir, Kabuki Khanna.





The video of this song is available on YouTube at the official channel T-Series. This video is of 3 minutes 33 seconds duration.

Lyrics of "You And Me (Teri Galliyan)"


i never felt this way
i never felt this way before
i wanna be your
tu sel amor di mia vitta
i wish i could be the part of your life
i feel the pain inside
tu sel amor di mia vitta
i never felt this way before
i wanna be yours

you and me, are meant to be
a beautiful melody of our love story
o baby i apologies
why i have got tears in my eyes
waiting for you the love of my life
and now i realise

hai sila, tu sel amor di mia vitta
tu mere, wanna stay in your arms till i die
dard ka, just want you in my life
teri galliyan galliyan teri galliyan
tu sel amar di mia vitta
mujhko bhaave galiyan teri galiyan
teri galiyan galiyan teri galiyan
tu sel amar di mia vitta
yunhi tadpave galiyan teri galiyan
there is a hope of light
i see you by my side
i want nothing but you be mine

tu meri neendon mein sota hai
tu mere ashko mein rota hai
there is a hope of light
i see you by my side
i want nothing but you be mine
hai sila, tu sel amor di mia vitta
tu mere, wanna stay in your arms till i die
dard ka, just want you in my life

teri galiyan galliyan teri galliyan
to sel amar di mia vitta
mujhko bhave galiyan teri galiyan
teri galiyan galiyan teri galiyan
yunhi tadpave galiyan teri galiyan
there is hope of light
i see you by my side
i want nothing but you be mine


Lyrics in Hindi (Unicode) of "यू एंड मी (तेरी गलिया)"


आय नेवर फेल्ट दिस वे
आय नेवर फेल्ट दिस वे बिफोर
आय वाना बी योर
तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
आय विश आय कुड बी दी पार्ट ऑफ़ योर लाइफ
आय फील दी पैन इनसाइड
तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
आय नेवर फेल्ट दिस वे बिफोर
आय वाना बी योर्स

यू एंड मी, आर मेंट टू बी
अ ब्यूटीफुल मेलोडी ऑफ़ आवर लव स्टोरी
ओ बेबी आय अपोलोजाइस
व्हाई आय हेव गोट टीयर्स इन माय आईज
वेटिंग फॉर यू दी लव ऑफ़ माय लाइफ
एंड नाव आय रियलाइज़

हैं सिला, तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
तू मेरे, वाना स्टे इन योर आर्मस टिल आय डाई
दर्द का, जस्ट वांट यू इन माय लाइफ
तेरी गलिया गलिया तेरी गलिया
तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
मुझको भावे गलिया तेरी गलिया
तेरी गलिया गलिया तेरी गलिया
तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
यूँही तडपावे गलिया तेरी गलिया
देर इज़ अ होप ऑफ़ लाइट
आय सी यू बाय माय साइड
आय वांट नथिंग बट यू बी माइन

तू मेरी नींदों में सोता हैं
तू मेरे अश्को में रोता हैं
देर इज़ अ होप ऑफ़ लाइट
आय सी यू बाय माय साइड
आय वांट नथिंग बट यू बी माइन
हैं सिला, तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
तू मेरे, वाना स्टे इन योर आर्मस टिल आय डाई
दर्द का, जस्ट वांट यू इन माय लाइफ

तेरी गलिया गलिया तेरी गलिया
तू सेल आमोर दी मिया वित्ता
मुझको भावे गलिया तेरी गलिया
तेरी गलिया गलिया तेरी गलिया
यूँही तडपावे गलिया तेरी गलिया
देर इज़ होप ऑफ़ लाइट
आय सी यू बाय माय साइड
आय वांट नथिंग बट यू बी माइन

No comments:

Post a comment