28 January 2016

Lyrics Of "Dil Kya Kare (Did I Love You)" From Latest Album - Dil Kya Kare (Did I Love You) (2016).

Dil Kya Kare (Did I Love You)
Dil Kya Kare (Did I Love You)
A sad love song sung by Amrit Dasu featuring Mallika Sherawat.

Singer: Amrit Dasu
Music: Rajesh Roshan, Rishi Rich
Lyrics: Anand Bakshi, Rishi Rich
Features: Mallika Sherawat






The video of this song is available on YouTube at the channel AmritDasuVEVO. This video is of 4 minutes 03 seconds duration.

Lyrics of "Dil Kya Kare (Did I Love You)"


dasu, rishi rich
you are like a mirage and i see you everywhere
when i come close you disappear, tell me whats going on
is there something that i say it all dear to you
cause you know this share got me feeling loose
i cant let this go on, did i love you
tell me was it worth it lady tell me
when you made all these promises to me
i felt like i was exposing your beat in my heart
did i love you
dil kya kare jab kisi se kisi ko pyar ho jaye
did i love you
jaane kaha kab kisi ko kisi se pyar ho jaye
did i love you

my heart could beat out and it is so miles away
in this one way goddamn relationship
tell me when i give up, jaane kaha
is there something that i say it all dear to you
cause you know this share got me feeling loose
i cant let this go on, did i love you
tell me was it worth it lady tell me
when you made all these promises to me
i felt like i was exposing your beat in my heart
did i love you
dil kya kare jab kisi se kisi ko pyar ho jaye
did i love you
jaane kaha kab kisi ko kisi se pyar ho jaye
did i love you

tell me was it worth it lady
kisi se pyar ho jaye, did i love you
dil kya kare jab kisi se kisi ko pyar ho jaye
did i love you
jaane kaha kab kisi ko kisi se pyar ho jaye
did i love you, did i love you
did i did i love you, kisi ko pyar ho jaye
did i did i love you
did i did i love you, kisi ko pyar ho jaye

Lyrics in Hindi (Unicode) of "दिल क्या करे (डिड आय लव यू)"


दासु, रिशी रिच
यू आर लाइक अ मिराज एंड आय सी यू एवेरीवेयर
वेन आय कम क्लोज यू डिसअपीयर, टेल मी व्हाट्स गोइंग ऑन
इज़ देर समथिंग देट आय से इट ऑल डिअर टू यू
कॉज यू नो दिस शेयर गोट मी फीलिंग लूज़
आय कान्ट लेट दिस गो ऑन, डिड आय लव यू
टेल मी वाज़ इट वर्थ इट लेडी टेल मी
वेन यू मेड ऑल दिस प्रोमिसेस टू मी
आय फेल्ट लाइक आय वाज़ एक्सपोसिंग योर बीट इन माय हार्ट
डिड आय लव यू
दिल क्या करे जब किसी से किसी को प्यार हो जाए
डिड आय लव यू
जाने कहा कब किसी को किसी से प्यार हो जाए
डिड आय लव यू

माय हार्ट कुड बीट आउट एंड इट इज़ सो माइल्स अवे
इन दिस वन वे गॉडडैम रिलेशनशिप
टेल मी वेन आय गिव अप, जाने कहा
इज़ देर समथिंग देट आय से इट ऑल डिअर टू यू
कॉज यू नो दिस शेयर गोट मी फीलिंग लूज़
आय कान्ट लेट दिस गो ऑन, डिड आय लव यू
टेल मी वाज़ इट वर्थ इट लेडी टेल मी
वेन यू मेड ऑल दिस प्रोमिसेस टू मी
आय फेल्ट लाइक आय वाज़ एक्सपोसिंग योर बीट इन माय हार्ट
डिड आय लव यू
दिल क्या करे जब किसी से किसी को प्यार हो जाए
डिड आय लव यू
जाने कहा कब किसी को किसी से प्यार हो जाए
डिड आय लव यू

टेल मी वाज़ इट वर्थ इट लेडी
किसी से प्यार हो जाए, डिड आय लव यू
दिल क्या करे जब किसी से किसी को प्यार हो जाए
डिड आय लव यू
जाने कहा कब किसी को किसी से प्यार हो जाए
डिड आय लव यू, डिड आय लव यू
डिड डिड आय लव यू, किसी को प्यार हो जाए
डिड डिड आय लव यू
डिड डिड आय लव यू, किसी को प्यार हो जाए

No comments:

Post a comment